Principală » Articole » Despre religie

ÎNTUNERIC in religie

 

Aceasta este o zi de întuneric pentru „Creştinătate”. Iehova a scos în evidenţă, prin gura proorocului său, venirea acestei zile de mare întuneric, dar religioşii  nesocotesc Cuvântul lui Dumnezeu şi se bazează doar pe propriile lor păreri cât şi pe cele ale altor înaintaşi, pe care ei îi numesc „părinţii” lor; la fel le place să procedeze şi tuturor aliaţilor lor. Vorbind despre această zi, Iehova zice prin proorocul său: „O zi de întuneric şi negură mare, o zi de nori şi de întunecime deasă. Ca zorile dimineţii se întinde peste munţi un popor mare şi puternic, cum n-a mai fost din veac, şi nici în vremurile viitoare nu va mai fi.”   Ioel 2:2.


Această descriere corespunde cu faptele observate acum de către toţi cei care urmează Cuvântul lui Dumnezeu. Vorbind prin gura profetului său, Iehova spune despre această zi: „Ziua Domnului este întuneric şi nu lumină”, pentru religioşi şi pentru toţi cei din organizaţia lui Satan. În continuare Domnul arată cum vor acţiona oamenii în această zi, când ei sunt cuprinşi de întuneric şi nu au lumină: „Veţi fi ca un om  care fuge dinaintea unui leu, pe care-l întâlneşte un urs, şi care, când ajunge acasă, îşi reazemă mâna de un zid şi-l muşcă un şarpe. Nu va fi oare ziua Domnului întuneric, în loc de lumină? Nu va fi ea chiar foarte întunecoasă şi fără strălucire?”   Amos 5:18-20.


Practicanţii şi negustorii de religie nu vor găsi nici o cale de scăpare. Indiferent ce vor face Domnul îi va cerceta şi va avea grijă să le fie dată răsplata cuvenită. (Ieremia 25:35).„Ziua cea mare a Domnului este aproape, este aproape şi vine în graba mare! Da este aproape ziua cea amarnică a Domnului, şi viteazul ţipă cu amar. Ziua aceea este o zi de mânie, o zi de necaz şi de groază, o zi de pustiire şi de nimicire, o zi de întuneric şi de negură, o zi de nori şi de întunecime, o zi în care va răsuna trâmbiţa şi strigătele de război împotriva cetăţilor întărite şi turnurilor înalte.”   Ţefania 1:14-16.


Aceasta este starea în care se găsesc acum duşmanii lui Dumnezeu. Ei nu vor putea să scape de întuneric: „Dar cu nişte valuri ce se varsă peste mal, va nimici locul acela, iar întunericul îi va urmări pe vrăjmaşii lui.” (Naum 1:8).În plus faţă de întunericul mintal şi duhovnicesc care s-a lăsat asupra religioşilor, Dumnezeu îşi trimite oastea lui de „lăcuste”, care i-a chinuit şi continuă să-i chinuiască pe cei din lumea lui Satan, întocmai cum invazia de lăcuste îi chinuia jos în ţinutul Egiptului pe cei care erau împotriva lui Iehova şi împotriva poporului său: „Lăcustele au venit peste ţara Egiptului, şi s-au aşezat pe toată întinderea Egiptului; erau foarte supărătoare şi în număr atât de mare cum nu mai fusese vreodată şi nici nu va mai fi un astfel de roi de lăcuste. Au acoperit toată faţa pământului, de nu se mai vedea pământul; au mâncat toată iarba de pe pământ şi tot rodul pomilor, tot ce lăsase grindina; şi n-a mai rămas nimic verde în copaci, nici în iarba de pe câmp, în toată ţara Egiptului.” –Exodul 10:14,15.


Aceste proorociri se împlinesc azi în „Creştinătate”. Este vremea despre care vorbeşte Iehova, o vreme a întunericului pentru duşmani şi o vreme a luminii pentru cei care îl iubesc şi-l slujesc sincer şi cu credinţă; referitor la aceasta, el spune prin gura profetului său: „Scoală-te, luminează-le! Căci lumina ta vine şi slava Domnului răsare peste tine. Căci iată, întunericul acoperă pământul, şi negură mare popoarele; dar peste tine, răsare Domnul şi slava lui se arată peste tine.”   Isaia 60:1. 2.

 

Categorie: Despre religie | Adăugat de: barabi12 (2012-12-15) E
Vizualizări: 191 | Tag-uri: religia falsa, religia, întuneric, Intuneric total, intuneric | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]

widgets