Principală » Articole » Cultele din Romania

Ajutor pentru Organizația Religioasă a Martorilor lui Iehova

     Chiar este o bombă să auzi că religia Martorilor lui Iehova  primesc ajutor financiar din partea Guvernului.Tot timpul în istoria evreilor ,profeții au avertizat să nu ceară ajutor din partea Egiptului.Se vede destul de clar din scrierile Sfantei Scripturi,că poporul lui Israel a fost pedepsit pentru că a cerut ajutor din partea Egiptului.

  Acuma de la cine cere ajutor Organizația Religioasă a Martorilor lui Iehova ? de la Guvern sau de la Iehova ?.Acest fapt ar trebui să fie cunoscut de  mulți membrii care aparțin acestei organizatii.
   Deci zvonul că acele persoane care sunt dedicate lucrării de propovăduire ,ar fi plătite de Organizație,nu este doar un zvon ,pentru că articolul de mai jos,argumentează scopul și distribuirea fondurilor  financiare puse la dispoziția Patriarhiei Române.

   Se vede clar din aceasta stire

Cele 18 culte religioase primesc in 2013 de la buget 487,4 milioane lei, respectiv 0,08 % din PIB, din care 276,9 milioane lei pentru salarizarea personalului clerical, 174,1 milioane lei pentru cel neclerical si 36,4 milioane lei sprijin pentru constructii, restaurari, informeaza Patriarhia.

"Intrucat in aceasta perioada mai multe persoane rauvoitoare vehiculeaza in presa cu scopul vadit de a exagera valoarea fondurilor primite de Cultele religioase din Romania ca sprijin financiar din partea statului, pentru corecta informare a opiniei publice prezentam datele din bugetul de stat pe anul 2013, puse la dispozitia Patriarhiei Romane de Ministerul Finantelor Publice. Astfel, la capitolul finantare culte in 2013 este trecuta suma de 487,4 milioane de lei, din care 276,9 milioane lei pentru salarizarea personalului clerical, 174,1 milioane lei pentru salarizarea personalului neclerical si 36,4 milioane lei sprijin pentru constructii, restaurari etc", se arata intr-un comunicat al Patriarhiei Romane citat de MEDIAFAX.

Categorie: Cultele din Romania | Adăugat de: barabi12 (2013-02-23)
Vizualizări: 446 | Comentarii: 1 | Tag-uri: ajutor din partea statului, martorilor lui iehova, cult, culte religioase | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
1  

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]

widgets