[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 2 din 2
  • «
  • 1
  • 2
Forum » Adevăruri din Sfânta Scriptură » Adevăruri biblice care vă eliberează de învățăturile eronate ale Religiei » Sfanta treime
Sfanta treime
barabi12Data: Luni, 2012-12-10, 9:46 PM | Mesaj # 16
Membru
Grup: Administratori
Mesaje: 122
Reputaţie: 0
Status: Offline
Iacov 1:1 Iacov, rob al lui Dumnezeu şi al Domnului Isus Hristos, către cele douăsprezece seminţii care sunt împrăştiate: sănătate!

1 Petru 1:3 Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Hristos, care, după îndurarea Sa cea mare, ne-a născut din nou prin învierea lui Isus Hristos din morţi, la o nădejde vie,

1 Petru 2:5 Şi voi, ca nişte pietre vii, sunteţi zidiţi ca să fiţi o casă duhovnicească, o preoţie sfântă, şi să aduceţi jertfe duhovniceşti, plăcute lui Dumnezeu, prin Isus Hristos.

2 Petru 1:1 Simon Petru, rob şi apostol al lui Isus Hristos, către cei ce au căpătat o credinţă de acelaşi preţ cu a noastră, prin dreptatea Dumnezeului şi Mântuitorului nostru Isus Hristos:

2 Petru 1:2 Harul şi pacea să vă fie înmulţite prin cunoaşterea lui Dumnezeu şi a Domnului nostru Isus Hristos!
 
barabi12Data: Luni, 2012-12-10, 9:55 PM | Mesaj # 17
Membru
Grup: Administratori
Mesaje: 122
Reputaţie: 0
Status: Offline
Deci sunt 48 de versete in care Apostolul Pavel arata destul de clar ca Dumnezeu Tatal si Domnul Nostru Isus sunt doua persoane diferite si nu una ,inca in plus Apostolul Petru inca adauga 4 versete pentru a sustine ca nu sunt egale

Matei 10:40 Cine vă primeşte pe voi, Mă primeşte pe Mine; şi cineMă primeşte pe Mine, primeşte pe Cel ce M-a trimis pe Mine.

Luca 10:16 Cine vă ascultă pe voi, pe Mine Mă ascultă; şi cine vă nesocoteşte pe voi, pe Mine Mă nesocoteşte; iar cine Mă nesocoteşte pe Mine, nesocoteşte pe Cel ce M-a trimis pe Mine."
 
upvData: Vineri, 2013-08-02, 7:33 AM | Mesaj # 18
Membru
Grup: Utilizatori
Mesaje: 11
Reputaţie: 0
Status: Offline
Dumnezeu este o singura persoana, este Tatal ceresc. Doctrina Treimii sau Trinitatii lui Dumnezeu a fost importatade la filozofii greci. Acesti filozofi, nemultumiti de mitologia greaca, au incercat sa creeze un alt concept religios. Zeii supremi au fost redusi drastic la trei, dar si acestia intr-o forma de unire trinitara, pe care ei o numeau triada, dandu-le aceste nume: Monadul, Diadul (sau Demiurgul) si Sufletul Lumii. Apoi, cand crestinismul a intrat la greci, ei au vazut un aliat in crestinism, gandind ca aceste divinitati filozofice s-ar potrivi cu denumirile crestine de Tata, Fiu si Duh Sfant. Asa ca aceste denumiri grecesti au fost imbracate in denumiri crestine, luand fiinta o noua doctrina cu un substrat pagan si un adstrat crestin. Dumnezeu nu doreste astfel de uniuni. A se vedea cartea "Zece carti impotriva lui Iulian apostatul" aparuta la Editura Anastasia, Bucuresti. Autor Cyril din Alexandria.
 
Forum » Adevăruri din Sfânta Scriptură » Adevăruri biblice care vă eliberează de învățăturile eronate ale Religiei » Sfanta treime
  • Pagina 2 din 2
  • «
  • 1
  • 2
Căutare:


widgets